Gastenboek


write-22
The Oldies zijn 3 enthousiaste Dj’s met jaren ervaring op feesten en partijen. Als u een feest wilt, eventueel met aangepaste thema muziek, en heeft u zelf muzikale wensen? Dan moet u bij The Oldies zijn! Hier onder leest u de ervaringen met The Oldies.

Log in om een bericht te plaatsen

15 entries.
Thomas & Patricia uit Opdam
Hey Oldies!! Heel veel dank dat jullie ervoor gezorgd hebben dat het een superfeest was!! Heel veel complimenten van gasten gekregen!! Top!! We zullen jullie gezelligheid niet vergeten!! Warme groet van Thomas en Patricia
Frits uit Zaandam
Mannen, ik heb genoten van jullie (muziek). Graag tot een volgende keer.
Onbeperkt toeren uit Purmerend
Afgelopen Zaterdag 1Juli hebben The Oldies een hele dag gedraaid op ons evenement het was geweldig. Gelijk afgesproken voor 7 Juli 2018. Nogmaals bedankt namens honderden mensen. www.onbeperkttoeren.nl
Rob en Petra uit Zwaanshoek
Afgelopen zaterdag 25 juni vierden wij Rob's 50e verjaardag. Muziek kan een feest maken of breken maar in dit geval maakten the Oldies het he-le-maal waar! Jong & oud de hele avond op de dansvloer en vooral de "oudjes" genoten de volgende dag nog (spierpijn). Kortom, mannen het was TOP. Dank jullie wel en graag, tot de volgende X!
SV Dios VR1 uit Nieuw-Vennep
The Oldies hebben op 2 april ons Proud to be Fout feest in De Eersteling een geweldige boost gegeven door de hele avond de meest fantastisch foute muziek te draaien die er bestaat ??. Op die manier was ons thema compleet geslaagd en kregen we zelfs complimenten van de eigenaren van De Eersteling dat het een groot succes was mede dank zij The Oldies. ????? De DJ's van The Oldies weten dus precies op welk feestje welke muziek gewenst en passend is! Absoluut een aanrader voor een geweldige avond. The Oldies: nogmaals bedankt namens ons hele team van Dios VR1!! ???
Het Olijerhoekje
Wij hebben echt een super feest gehad voor ons 50 jarig huwelijks feest. Alle genodigden en dat waren er behoorlijk veel, inclusief alle “ouwuh gebakjes” hebben enorm genoten. Bij ons 75 jarig huwelijks feest zijn jullie weer welkom. Dank jullie wel.
Basisschool De Regenboog uit Hoofddorp
The Oldies kwamen weer draaien op ons jaarlijkse school feest van De Regenboog. Eerste groep was de onderbouw. Muziek ook voor de aller kleinstenmet aansluitend de bovenbouw. We hebben de gehele avond verzoekjes aangevraagd en werden ook nog gedraaid. Oldies bedankt !!
Basisschool De Evenaar uit Heemstede
De Oldies kwamen draaien op ons jaarlijkse school feest, wat een gezelligheid was dat. Ze draaiden muziek voor jong & oud, van de jaren 80 t/m de top 40 van heden zodat jong en oud hebben genoten!! Ze hadden ook als thema samen met hotrodradio.nl om voor onze Kay, een leerling van school die ernstig ziek is, geld in te zamelen wat naar de stichting knokken voor Kay is gedoneerd. Jongens bedankt voor deze top dag…
Het feest comité
Oldies thnxs voor het geweldige bedrijfsfeest in De Odeon te Amsterdam, Jullie hebben er een top feest van gemaakt en we hebben een lekkere dance avond gehad.
Basketbal BV. Hoofddorp
Voor het 2de jaar stonden The Oldies op ons jaarlijks Basketbal feest, En weer was het een topper, met muziek uit de 80’s tot de laatste top 40, was het een knal feest…afgewisseld met leuke karaoke. Tot volgend jaar
Groet, Hans-Peter
Voor mijn 45e verjaardag kreeg ik een surprise party aangeboden door mijn vrouw. The Oldies hebben de feeststemming er goed in gekregen door diverse soorten muziek te draaien. Ik heb achteraf veel leuke reactie gekregen over het feest. Kortom: een onwijs leuk feest mede door The Oldies, een echte aanrader.
Disco groep van 'De Regenboog' uit Hoofddorp
Alweer voor het tweede jaar kwamen The Oldies op onze school de disco draaien. Eerst was de onderbouw aan de beurt. Die hebben heerlijk gedanst op K3, piepklein konijntje enz. Uiteraard deden alle kinderen mee met de chichiwa dans!! Toen was de bovenbouw aan de beurt. Daar werd natuurlijk weer hele andere muziek voor gedraaid, zodat ook alle kinderen uit de bovenbouw gingen mee dansen. En voor alle "stelletjes" werd er een heerlijk slijpliedje gedraaid. Kortom weer super geregeld en tot volgend jaar!!
Angela en Esther & Jochem en Mitchel
The Oldies hebben gedraaid op het klassen discofeest van onze zoons Mitchel en Jochem. Het was echt te gek! Een dag van te voren werd de locatie nog veranderd en dat was geen enkel probleem. De kinderen konden allemaal verzoekjes aanvragen! Het was super, ze hebben het er nog over. The Oldies Bedankt! Het was een super feest! Bewerken
De Hoogkamertjes
Een onwijs leuk feest hebben wij gehad dankzij The Oldies. Van tevoren goed doorgesproken wat onze smaak was en waar rekening mee gehouden moest worden. De locatie was prima, alle mensen waren zeer tevreden over de muziek. Een echte aanrader en topper!
Jan, Monique, Thom & Daan
Hi luitjes, Namens ons allemaal onwijs bedankt voor het draaien. Mede dankzij jullie is het werkelijk 1 groot feest geworden.